Handledning

Handledning


Vi på CFTinstitutet erbjuder handledning i Compassionfokuserad terapi och Compassion som förhållningssätt både individuellt och i grupp. Varmt välkommen att ta kontakt om du är intresserad av handledning. Vi kommer gärna ut till Din arbetsplats om det passar Er bättre.


Vi håller kontinuerligt handledningsgrupper som en del av vår 1-åriga utbildning och även på Karolinska Institutets 1-åriga CFT-utbildning i Stockholm. Andra uppdragsgivare för handledning har även varit

Örebros Ungdomsmottagningar, Studenthälsan i Lund, Primärvård, Psykiatrin och Onkologen i Region Skåne samt privata vårdgivare.


Både Linda och Jernett har särskild utbildning i handledning i CFT. Jernett har även utbildning i handledning för vårdpersonal.

Handledningsgrupp i CFT

På allmän begäran så öppnar vi i våren 2022 upp för en handledningsgrupp. Nya datum finns nu för hösten 2022. Fokus kommer att ligga på att
utvecklas som terapeuter inom CFT genom att fokusera på både egen process och arbete med klienter.


Hur?

Online via Zoom

4 x 3h hösten 2022

Max. 4 deltagare per grupp.


För vem?
Dig som redan använder CFT som en del av ditt arbete och vill utvecklas vidare. Kanske känner du dig osäker på vissa delar och vill utvecklas inom dessa.


När?
Måndag 5 september 9-12
Måndag 17 oktober 9-12
Måndag 21 november 9-12
Måndag 12 december 9-12

(finns möjlighet att fortsätta våren 2023)


Pris
Pris: 2250 kr/ tillfälle inklusive moms 
 
 
 
 

Skicka en handledningsförfrågan