Resurser

Compassionfokuserade övningar

 

Vi kan alla behöva öva på Compassion och inom CFT fyller övningarna en viktig funktion. Vi har samlat några av de mest centrala övningarna för att ge inspiration och hjälpa dig på traven i ditt Compassionfokuserade arbete.

Compassionfokuserade videos

 

En film säger ibland mer än tusen ord. Vi har samlat lite olika filmclips som illustrerar olika aspekter inom CFT. Inom kort kommer även videos av rollspel av olika CFT interventioner.

Hitta CFT-terapeut

 

Fler och fler utbildar sig inom CFT. Här har vi listat en del av de som har gått ven avancerad utbildning i CFT och som jobbar privat. Vill du finnas med på listan är du varmt välkommen att kontakta oss.

 

Compassion mind training i grupp

Utifrån förlaga utarbetad av Paul Gilbert har vi utarbetat ett gruppkoncept för Compassion Mind training; färdighetsträningen inom CFT. Konceptet har provats på transdiagnostiska grupper på primärvårdsnivå med goda resultat. För mer information eller utbildning i gruppkonceptet, kontakta oss!

Om oss

 

CFTinstitutet verkar för att sprida kompetens och kunskap om Compassionfokuserad terapi och Compassion genom utbildning och handledning.

 

CFTinstitutet drivs av Cert. CFT terapeuter och leg. psykologer Linda Wiik och Jernett Karensen.

Ring

 

Linda Wiik

0705 260622

 

Jernett Karensen

0760 380444

Kontakta ossOm oss

 

CFTinstitutet

c/o Terapi- och friskvårdscentrum

Spångatan 20A, Malmö

Email: info@cftinstitutet.se

Copyright @ All Rights Reserved