Webbföreläsningar

Föreläsningar & workshops

Fördjupning CFT: Föreläsningsserie onlineFör dig som vill fördjupa dig i Compassionfokuserad terapi erbjuder vi nu en unik möjlighet att få dela ett par timmar med några av de mest erfarna CFT-utövarna i världen. I en spännande webbaserad föreläsningsserie kommer deltagarna få både ta del av en kort introduktion till ett specifikt tema och sedan ta del av handledning utifrån ett specifikt fall.


Varje föreläsning är 2h och kräver en god uppkoppling samt minst 2-dagars introduktionskurs i CFT. Föreläsningarna hålls på Engelska men Linda Wiik & Jernett Karensen deltar för att bistå vid ev. behov av översättning. Innan webinariet får du en länk som du använder för att komma in i det virtuella föreläsningsrummet. Du kan boka dig på ett specifikt tillfälle, eller utnyttja vårt paketpris för samtliga föreläsningar. Begränsat antal platser.


Föreläsningar

Fyra erfarna CFT-terapeuter gästföreläser med fokus på specifika teman:


1. Hur kan man jobba med CFT i grupp 1 h föreläsning + 1 h handledning utifrån temat

April 2020

Psykoterapeuten och författaren Tobyn Bell kommer föreläsa om hur man kan jobba med CFT i grupp och viktiga aspekter att tänka kring när man jobbar med CFT i en gruppkontext.


Toby Bell är psykoterapeut specialiserad i CFT och författare till boken "Compassion Focused Therapy from the Inside Out: A Self-practice/Self-reflection Workbook for Therapists". Han har utvecklat gruppprogram för CFT som används i England och USA och handleder CFT gruppledare internationellt. Tobyn forskar även kring klientens upplevelse av specifika CFT grupp interventioner. 


2.Terapeutens roll i Compassionfokuserad terapi. 1h föreläsning + 1h handledning utifrån illustrativt fall.

11 Maj 10-12 (Favorit i repris)

I en timmeslång föreläsning presenterar Wendy Wood, ansvarig för Masterutbildningen i Compassionfokuserad terapi i Derby, UK, terapeutens roll i CFT och hur vi kan använda oss av Compassion i vårt terapeutiska arbete. Fokus är på dig som terapeut och hur du kan jobba med sk. self-practice både i och utanför terapirummet.


Wendy Wood är psykoterapeut och arbetar just nu på sin disputation kring utildning i Compassion fokuserad terapi. Hon har under flera år varit ansvarig för det 1-åriga programmet i Compassionfokuserad terapi vid Derby universitet samt arbetat som handledare i CFT. Sitter med i styrelsen för Compassionate Mind Foundation UK.

https://www.youtube.com/watch?v=3G5bAdXc77I


3. Att arbeta med CFT med komplexa svårigheter.  2h handledning utifrån aktuella klienter.

6 Oktober 2020 9.30-11.30


Prof. Paul Gilbert OBE kommer att introducera oss till att jobba med CFT med komplexa svårigheter. Gilbert ger en unik chans att få lära sig om komplexa fall genom 2h live-handledning utifrån ett par olika patientfall.


Prof. Paul Gilbert är grundaren för CFT. Undervisar i CFT vid University of Derby & University of Queensland. Han har författat en rad böcker inom området för psykoterapi och CFT. Ordförande och grundare av the Compassionate Mind Foundation UK.

Läs mer

https://www.bokus.com/cgi-bin/product_search.cgi?ac_used=no&search_word=paul+gilbert


4. Mer info kommer snart!

Tid

22 April 2020 kl. 10-12

11 Maj 2020 kl. 10-12

6 Oktober 2020 9.30-11.30

November 2020 

Plats

Internet. Länk till videosamtalet med instruktioner skickas ut innan varje tillfälle. God internetuppkoppling krävs. Dator på eller från arbetsplats kan innebära ett problem så hör dig i så fall för med din arbetsgivare.

Pris

325 kr  + moms

Sista anmälningsdag

Om det finns plaster kvar går det bra att göra din anmälan fram till 2 dagar innan det aktuella tillfället.


Copyright @ All Rights Reserved

Om oss


CFTinstitutet verkar för att sprida kompetens och kunskap om Compassionfokuserad terapi och Compassion genom utbildning och handledning.


CFTinstitutet drivs av Cert. CFT terapeuter och leg. psykologer Linda Wiik och Jernett Karensen.

Kontakta oss


CFTinstitutet

c/o Terapi- och friskvårdscentrum

Spångatan 20A, 211 53 Malmö

Email: info@cftinstitutet.se

Ring


Linda Wiik

0705 260622


Jernett Karensen

0760 380444