Compassion i kroppen

Föreläsningar & workshops

Tema:Compassion i kroppen

Hur kan yogan hjälpa oss utveckla vår medkännande sida?Följ med på en resa där vi nyfiket utforskar Compassion i kroppen med yogans hjälp och stärker de kvalitéer vi behöver för att vara och agera utifrån Compassion. Yogainstruktören Ida Tholfsson guidar oss på yogamattan tillsammans med Linda & Jernett som står för teorin kring Compassion. 

Introduktion:

Traditionellt tar vi oss an svårigheter genom att tänka fram rationella lösningar men den fysiska och känslomässiga aspekten går då ofta förlorad. Forskning visar att det i just svåra situationer kan vara mer verksamt att hitta ett medkännande förhållningssätt för att möta det som är svårt och att det är särskilt verksamt att jobba med Compassion i kroppen. I den här workshopen får du chansen att lära dig om Compassion och förutsättningslöst leka och utforska olika aspekter av Compassion i dig själv.


Inga förkunskaper krävs. Alla är välkomna! Bekväma kläder och skrivbok rekommenderas och ta gärna med egen yogamatta


Max. 30 deltagare


Dagen leds av:


Ida Tholfsson är yogalärare och psykologstudent vid Lunds Universitet. Hon brinner för att kroppen ska få mer uppmärksamhet inom psykologin; kropp och själ hänger ju ihop.

Linda Wiik är leg. psykolog och cert. terapeut i Compassionfokuserad terapi och Jernett Karensen är  leg. psykolog och cert. terapeut i Compassionfokuserad terapi. Tillsammans driver de CFTinstitutet som verkar för att sprida kunskap om Compassion och Compassionfokuserad terapi.


Tid

19 Oktober 10-16

Plats

Malmö, Ungdomens Hus

Pris

595kr inkl. moms

Sista anmälningsdag

1 Oktober 2019Copyright @ All Rights Reserved

Om oss


CFTinstitutet verkar för att sprida kompetens och kunskap om Compassionfokuserad terapi och Compassion genom utbildning och handledning.


CFTinstitutet drivs av Cert. CFT terapeuter och leg. psykologer Linda Wiik och Jernett Karensen.

Kontakta oss


CFTinstitutet

c/o Terapi- och friskvårdscentrum

Spångatan 20A, 211 53 Malmö

Email: info@cftinstitutet.se

Ring


Linda Wiik

0705 260622


Jernett Karensen

0760 380444