Föreläsningar & workshops

CFTinstitutet erbjuder en rad olika kurser och workshops på temat Compassion. Läs mer om respektive kurs genom att klicka på rubriken. Missa hellre inte vår öppna handledningsgrupp.


Våren 2022


Introduktionskurs till Compassionfokuserad terapi (2 dagar)

OBS FULLBOKAD 


Här är kursen för dig som jobbar i ett behandlande yrke och som gärna vill lära dig mer om Compassionfokuserad terapi. Workshopenkombinerar praktik och teori. Du kommer lära dig grunderna inom CFT och ett compassionfokuserat förhållningssätt som du kan integera i ditt dagliga arbete och liv. 
16-17 Maj kl. 9-16
Pris: 3500 exkl moms

Sista anmälningsdag: 30/4
Hösten 2022


Webbföreläsning: Att arbeta med känslor, multipler och stolar i CFT


Webbföreläsning med PhD Tobyn Bell kring stolsarbete och arbete med känslomässiga jag i CFT. Tobyn Bell har under flera år utforskat stolsarbetets funktion i både CFT och KBT och kommer i dagens föreläsning ge oss prov på olika sätt att jobba på, inte minst i online terapi.


3 Oktober kl. 10-12

Pris 460kr exl. moms
Sista anmälningsdag: 30/9


***Hösten bjuder också på en ny kursstart av vår 1-åriga utbildning i CFT. Den ges både på plats i Malmö och helt online. Läs mer ***


Heldagsfördjupning om Skam och Skam i behandlingsarbete (online) 

Vår populära 1-dags workshop ges igen via Zoom. En heldag med skam i centrum.  Inga förkunskaper om skam eller CFT krävs. Kanonbra att kombinera med heldagen om självkritik.

7:e November kl. 9-16

Pris: 1895kr exkl. moms

Paketpris för Skam och Självkritik: 3400 kr exkl moms

Sista anmälningsdag: 28/10


Att arbeta med självkritik i behandling: heldagsfördjupning (online)

Kanonbra att kombinera med heldagen om skam. Lär dig om hur du kan jobba med självkritik i behandlande samtal. Inga förkunskaper om självkritik eller CFT krävs. Ges via Zoom.

8:e November kl. 9-16

Pris: 1895kr exkl moms

Paketpris för Skam och Självkritik: 3400 kr exkl moms
Sista anmälningsdag: 28/10


Webbföreläsning: Effektivt terapeututövande och självomhändertagande i CFT


Webbföreläsning med Wendy Wood, Psykoterapeut och PhD student samt tidigare ansvarig för utbildningen i Compassionfokuserad terapi vid Derby Universitet. Fokus på terapeutens roll i CFT och hur Compassion kan göra oss till effektivare terapeuter. Fokus är på dig som terapeut och hur du kan jobba med sk. self-practice både i och utanför terapirummet.

5:e December kl. 10-12

Pris 460kr exl. moms 
Sista anmälmningsdag: 2/12