Kurser

info@cftinstitutet.se

Tel. 0705260622 / 0760380444

 

Copyright © All Rights Reserved.

Välkommen till CFT institutet

- kompetenscentrum för CompassionFokuserad Terapi

 

Kurser i Compassion fokuserad terapi

CFT institutet arrangerar en rad olika kurser för privat personer och professionella. Vi arrangerar även uppdragsutbildningar och föreläsningar kring Compassion och Compassionfokuserad terapi. Tidigare uppdragsgivare har varit Skånes universitetssjukhus, Kriscentrum Malmö, Karolinska Institutet, Stockholms Ungdomsmottagningar, Örestadskliniken, Oxie Vårdcentral mfl.

Kurser för privatpersoner

Kursen i självmedkänsla och compassion mind training riktar sig till dig som kämpar med skam och självkritik och som vill lära dig mer om hur hjärnan fungerar och hur du kan arbeta själv med att hitta ett vänligare förhållningssätt till dig själv. Kursen ges över två dagar.

Mer

Uppdragsutbildningar

Vi har genomfört en rad olika föreläsningar och uppdragsutbildningar med fokus på medkänsla. Beroende på verksamheteningen och resurser har vi skräddarsytt utbildningen.

Mer

Terapeutiskutbildning i CFT

Våren 2018 startar vi åter en utbildningomgång som är öppen för dig som arbetar terapeutiskt.

Kursens undervisningsdelar sker i 4x2 dagar i Malmö och passar därför dig som behöver resa till utbildningen. Handledningen sker via nätet mellan gångerna.

Handledning

Vi ger både enskild handledning och handledning i grupp. Till hösten startar vi upp en ny handledningsgrupp. Anmäl dig redan nu! Tidigare och pågående handledningsuppdrag är på specialistkursen på Karolinska Institutet, CFT-utibldningen vid Derby Universitet, Onkologen SUS Lund mfl.

Mer